Reacties en/of recensies

Welkom op de website van STELLA’RE. Bladert u gerust door onze website. Het menu vindt u bovenin. We vinden uw ervaring met ons belangrijk. Indien u wenst kunt u hieronder een reactie of een recensie plaatsen.

5 reacties op “Reacties en/of recensies

  1. 6 Weken geleden een wimperlift behandeling gehad. Krijg nog steeds coplimenten over mijn mooi gekrulde wimpers van andere! Super behandeling!

  2. Jarenlang al acrylnagels, maar nooit echt tevreden geweest (veel lucht of niet echt mooi), maar bij Stella’re wel! Ze begrijpt mij en mijn nagels volledig, altijd gezellig om er te zijn en ook heeft ze erg veel vakkennis. Sinds een tijd overgestapt van acryl naar gel (bij Stella’re) en ben nu nog meer tevreden dan ooit. Mensen hebben niet eens door dat het ‘kunstnagels’ zijn, dat is voor mij belangrijk. Ik zeg: Zoek je echt een goede nagelstylist: Ga dan naar Stella’re!

  3. Voordat ik bij Stella kwam liet ik mijn wimpers ergens anders doen (ik ben 3 maanden geleden verhuisd). Ik koos altijd voor 3D, maar bij Stella zag ik pas ècht wat 3D inhield! Bleek dat ik daarvoor altijd one by one kreeg… Ik wil nooit meer naar iemand anders! Laat inmiddels ook mijn nagels bij Stella doen en daar ben ik ook uiterst tevreden over. Stella is super vakkundig, weet precies wat ze doet en is daarnaast enorm gezellig en gastvrij. Hoop nog héél vaak bij Stella’re te komen!

  4. Ik ben zeer tevreden. Ik heb 3D wimpers laten zetten en dat bevalt me uitstekend! Ook mijn nagels laat ik door haar doen. Ze doet dit netjes en vakkundig!

  5. 4 weken geleden gellak op mijn nagels aan laten brengen. Er wordt erg nauwkeurig gewerkt en daardoor bleef het 4 weken goed zitten, zonder enige beschadiging. Vanwege uitgroei moet het er nu af, maar ik ben erg tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *