Probeer nu ook onze keratine behandelingen bij STELLA’RE!

De innovatieve keratine behandeling van Global Keratin is een conditionerende behandeling, die het haar voedt en transformeert. Het resultaat: gezonder en gladder haar met een prachtige glans, waardoor het haar makkelijker handelbaar is. De behandeling is geschikte voor alle haartypen en verdwijnt na circa 3 tot 5 maanden uit het haar, zonder zichtbare uitgroei.

De indrukwekkende resultaten van keratine in haarproducten zijn ontdekt in Brazilië, vandaar ook de
referenties naar ‘Brazilian keratin’ of ‘Brazilian blow-out’.

Bekende vrouwen zoals Tyra Banks, Halle Berry, Jennifer Aniston en Nicole Richie gebruiken het en zijn er zeer lovend over.

Global Keratin heeft het gebruik van keratine voor haarcosmetica verder ontwikkeld, zodat het nog effectiever is, zonder het gebruik van sterke chemicaliën en schadelijke stoffen. De keratine behandeling van Global Keratin, die in Nederland en België te verkrijgen is, bevat géén formaldehyde. Essentieel onderdeel van het succes van deze keratine behandeling is het gepatenteerde Juvexin™. De producten van Global Keratin bevatten de enige keratine component (Juvexin), waarvan wetenschappelijk is bewezen, dat het daadwerkelijk haar herstelt en beschermt.
De producten van Global Keratin zijn alleen te verkrijgen via professionele kapsalons en de stylisten.

Klik hier voor onze prijzen.

1 reactie op “Probeer nu ook onze keratine behandelingen bij STELLA’RE!

  1. Het werkt echt! Heel erg blij mee! Groetjes, Aleksandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *