Wie zijn wij?

Welkom bij STELLA'RE! Wij zijn een alles-in-één beauty salon voor de moderne vrouw.
U kunt bij STELLA’RE terecht voor uw nagels, wimper extensions, haren, keratine behandelingen, visagie en fotografie.

Wie zijn wij?

Welkom bij STELLA’RE! Wij zijn een alles-in-één beauty salon voor de moderne vrouw. U kunt bij STELLA’RE terecht voor uw nagels, wimper extensions, haren, keratine behandelingen, visagie en fotografie.

U staat er niet altijd bij stil maar uw nagels en handen zijn een deel van uw visitekaartje. Bij kennismaking komen zij vaak het eerst in contact. Mooie nagels en verzorgde handen geven een zelfverzekerd gevoel. Bij STELLA’RE kunt u uw nagels kwalitatief laten verzorgen, verstevigen en eventueel te verlengen tegen een aannemelijke prijs.

Wilt u s ’morgens wat langer in bed blijven liggen en wakker worden met een frisse look, met mooie vollere en langere wimpers? Wimperextensions zijn in dat geval een ideale oplossing.
We werken met 100% zijde wimperextensions van Fabelash en zijn gespecialiseerd in het “One by One” techniek. Voor meer effect en vollere wimpers gebruiken we ook de 3D techniek.

De keratine behandeling van STELLA’RE verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen de keratine behandeling en de resultaten zijn uitstekend. Ook kunt u bij onze kapster terecht. Met haar jarenlange ervaring bent u in goede handen.

Daarnaast hebben we ook een professionele visagiste in ons team. Zij werkt alleen met hoog kwalitatieve make-up en laat u stralen voor elke gelegenheid. Voor een mooie look voor een feestje, bruiloft of een photoshoot kunt u bij ons terecht.

Wilde u altijd al een mooie photoshoot van uzelf, uw gezin, familie of huisdier? STELLA’RE biedt u in dat geval ook uitkomst. Op een gezellige en ontspannen manier worden uw fotografie wensen besproken en uitgevoerd door onze professionele fotograaf. Ze heeft jarenlange ervaring met fotografie en fotobewerking. Shoots kunnen zowel bij u thuis als op locatie plaatsvinden.

Voor meer informatie en prijzen kunt u onze prijzen bekijken. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons contactformulier invullen. Ook kunt u indien gewenst een afspraak maken via het afspraak formulier.


Onze behandelingen

U kunt bij STELLA'RE terecht voor onder andere..

  Een keratine behandeling bevat het natuurlijke eiwit keratine, dat een lichaamseigen stof is. Het resultaat? Gezond glanzend, stijl en makkelijk handelbaar haar.

  Keratine Behandeling
  Verander pluizig haar in een glanzend en glad kapsel.

  De Lash Volume Lift is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden gelift vanuit de wortel en het behoud deze vorm minimaal 6-9 weken.

  LVL Lash Lifting
  Probeer de LVL Lash Lifting van STELLA'RE

  Bij STELLA’RE kunt u uw nagels kwalitatief laten verzorgen, verstevigen en verlengen tegen een aannemelijke prijs.

  Perfect Nails
  Acryl nagels, gellak, manicures en pedicures.

  Wimperextensions zijn wimpers die aan de eigen wimpers of oogleden worden vastgemaakt. Lange wimpers krijg je niet door make-up zoals mascara maar alleen door wimperverlenging.

  Wimperextensions
  Met technieken zoals 3D, One by One, Flairs
It's all about beauty!

Waarom STELLA'RE?

Laatste technieken

Maak gebruik van de laatste technieken

Beste Prijs en kwaliteit

Benut de beste prijs kwaliteit verhouding

Goede service

Geniet van een goede service

We nemen de tijd voor u

Wij helpen u graag persoonlijk